fotbollsmål

Så nära ett riktigt fotbollsmål man kan komma

Många är av uppfattningen att fotbollsmål bra finns att tillgå i två olika varianter. Antingen tänker man på de fotbollsmål som används vid professionella fotbollsmatcher på riktiga fotbollsplaner, knappast något för hemmabruk. Eller så tänker folk på plastiga fotbollsmål för hemmabruk som både är fula och av låg kvalité. Ett danskt företag vid namn Homegoal, som just nu etablerar sig i Sverige, vill ändra på det rådande paradigmet. Deras idé är att tillverka fotbollsmål för hemmabruk fast med samma omsorg och kvalité som de fotbollsmål som används vid professionellt spel. De bygger sina mål i trä och erbjuder flera storlekar och modeller. I Danmark är Homegoal en framgångssaga och på bara några år har de ensamma höjt standarden för fotbollsmål för hemmabruk. Det är nog bara en tidsfråga innan samma sak sker i Sverige. Med ett fotbollsmål från Homegoal säkrar du din egen och din familjs välbefinnande för många år framöver.

Känslan att spela fotboll i sin egen trädgård med en eller ett par rejäla fotbollsmål från Homegoal är oslagbar. Både släkt och vänner kan delta när du anordnar dina egna fotbollsturneringar, dessutom får din familj välbehövlig motion. Det kvittar hur stor din trädgård är, Homegoal har alltid en modell som passar just din tomt. EM slutade inte roligt för Sverige, desto större anledning att lira fotboll reten av sommaren

Bredaste sortimentet av fotbollsmål på marknaden

Låt oss titta lite närmre på vad Homegoal erbjuder. För Homegoal är en av de viktigaste principerna att kunna erbjuda fotbollsmål i olika storlekar. Detta för att sprida glädjen med fotboll till så många ytor som möjligt. Allas trädgårdar ser inte likadana ut och det tar Homegoal hänsyn till. Homegoals fotbollsmål kommer i fyra olika storlekar. Den minsta storleken heter Micro och mäter 85×125 centimeter. Denna storlek är perfekt för mindre ytor eller för små barn. Även äldre kan ha mycket kul med ett litet fotbollsmål, det är perfekt för att träna upp tekniken med. Mellanstorleken heter Mini och lämpar sig för normalstora trädgårdar. Perfekt för både barn och vuxna, extra roligt blir det om man köper två stycken fotbollsmål. Mini mäter 105×155 centimeter. För den som har gott om plats och vill ha den där riktiga matchkänslan finns den näst största storleken som kallas Junior. Detta fotbollsmål mäter hela 125×185 centimeter och är verkligen en imponerande pjäs. Slutligen, för den som bara nöjer sig med det allra största, finns storleken Senior. Dessa imponerande fotbollsmål mäter hela 155 x 220 centimeter. Visst kräver de en del utrymme men med ett par fotbollsmål i storleken Senior kan du nästan starta din egen fotbollsliga i trädgården.

För Homegoal räcker det inte med att erbjuda tre olika storlekar, företagets fotbollsmål finns också i två olika utföranden. De två modellerna heter Classic och Pro. Classic är till för dig som kanske inte bryr dig så mycket om färgen på ett fotbollsmål och dessutom vill ha ett mål till ett oslagbart pris. Denna modell tillverkas i tryckimpregnerat virke och kommer självklart med tre års garanti. Eftersom Homegoal är ett danskt företag är de väl medvetna om det nordiska klimatet och bygger sina fotbollsmål därefter. Pro är modellen för dig som vill ha ett fotbollsmål i oöverträffad kvalité och dessutom vill utsmycka sin trädgård. Modellen tillverkas också i tryckimpregnerat tallvirke som dessutom får tre extra strykningar med träskydd. Som om inte det vore nog kommer Pro-modellen i tre olika färger. Kunden kan välja mellan ett vitt, svart eller naturfärgat fotbollsmål. Slutligen så är alla metalldetaljer rostfria, ett måste när regnet öser ner.

Fotboll får träning att vara kul

Homegoal säljer nu för tiden inte längre bara fotbollsmål, företaget har lyssnat på sina kunder och utökat sortimentet med en rad tillbehör. Det är väldigt praktiskt at kunna inhandla både fotbollsmål och tillbehör från samma företag. Vilka tillbehör finns då att tillgå. Först och främst så erbjuds givetvis fotbollar. Det är en riktig läderkula i storlek fyra. Om tufft underlag eller hårt spel tvingar luften ur bollen finns givetvis också en bra fotbollspump att köpa. För att skapa den där riktiga matchkänslan finns också hörnflaggor i utbudet.

Vilken modell eller storlek du än väljer på ditt fotbollsmål till trädgården så är fördelarna uppenbara. Det finns en anledning till att fotboll är världens populäraste sport, nämligen att det är en av de roligaste som dessutom kan utövas av i princip vem som helst. Med ett eller två fotbollsmål till trädgården kommer familjen inte bara ha väldigt roligt utan också förbättra sin hälsa. Något att tänka på när samhället i stort blir allt mer stillasittande.

Så om du och din familj tidigare varit missnöjda med utbudet av fotbollsmål till trädgården så är väntan på en riktig kvalitetsprodukt äntligen över. I sommar hoppas vi att det regnar fotbollsmål till trädgården istället för vanligt regn. Självklar erbjuder Homegoal också alla tillbehör som kan behövas till en fotbollsmatch i trädgården. Förutom fotbollsmål till trädgården finns det väsentligheter som fotbollar, koner och hörnflaggor. Din trädgård kommer aldrig mer vara sig lik.